Witch School Conference Lustration of the Ancestors Tentative Schedule

Witch School Conference
Lustration of the Ancestors

Tentative Schedule:
Schedule Subject to Change

Friday

4 - 6:30 PM Reception –Rev. Don Lewis,
Christian Day –2 1/2 hrs
7 - 9 PM Temple Deemings –2 hrs
10 - ? PM Initiations –as needed

Saturday

8 AM VIP Beakfast 8AM
9 - 10 AM -Rev. Peter Hertzberg
Handfasting workshop -1 hr
10 AM - 12 PM –Angie Buchannon
Pagans in Action and the
Parliament of World's Religions –2 hrs
12 - 1 PM Lunch –1 hr
1 - 2 PM Handfastings –1 hr
2 - 4 PM –Dagonet Dewr
Pagans in Action and Pagan Pride Day –2 hrs
4 - 5 PM –Stephanie Neal
Pagans in Action and WS Volunteer Guild –1 hr
5 - 6 PM –Ed Hubbard
Pagans in Action –1 hr
6 - 8 PM Dinner Break
8 - 10 PM Witan Meeting –2 hrs
10 - ? PM Initiations –as needed

Sunday

10 – 11 AM Lustration Rehearsal –1 hr
11 AM – 1 PM Lustration Ceremony –2 hrs
1:30 PM Closing

Views: 3

Tags: Ancestors, Conference, Lustration, Schedule, School, Witch

Comment

You need to be a member of Witch School International to add comments!

Join Witch School International

 


Videos

  • Add Videos
  • View All

© 2014   Created by Witch School.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service